Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ами те го казаха по-горе "Кола и жена се избират с гледане и...пипане"

няма смисъл да си чешем езиците кое е по-добре...да възстановяваш стара кола...или жена, че да ти стане чисто нова

а Дон Пепоне ако е намерил кола тук във Варна да каже да си отдъхнем
    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
    Lancia Ypsilon '02

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
      Пунтото как го взех - общо взето беше -10 градуса. Цената беше с 50% поевтино от алтернативно такова. Влезнах, запали. Работи 4 минути на място. Загасих го и го платих. Пак със сметката, че щом работи добре, то или са замаскирали много добре всички, или просто ще извадя доста пари, за да го направя перфектно. Ама като ги извадя парите ще ми струва колкото алтернативните на пазара, ама всичко ще ми е ново и ще знам, че аз съм го сменил.
      Типото - и него го взех така - запали, влюбих се във визията, платих го. Дори едвам се вмъкнах в него, за да го запаля, защото всичко наоколо беше пълно с коли. Дори и 1 сантиметър не съм минал с него.
      Една кола си личи дали е поддържана или не от пръв поглед. Малките неща в купето показват дали притежателя се е отнасял добре с колата или не. Останалото, механиката, се прави.
      И това е така, ама на каква цена се прави. И как и с какви части. Едно е например да има някакъв видим и конкретен проблем, заради който да е изкарана на ниска цена, друго е да е амортизирана и неподдържана. Това поне може да се прецени от външния вид и документацията.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение
        а Дон Пепоне ако е намерил кола тук във Варна да каже да си отдъхнем
        Пфф преди 2 часа се прибрах от варна и да ви кажа по автокъщите е все едно да се разходиш в Мюнхенски гробищен парк за коли Огледах и няколко частни обяви...и там нее по-добре работата,така че Keep searching
        EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
        EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
        NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
          Пфф преди 2 часа се прибрах от варна и да ви кажа по автокъщите е все едно да се разходиш в Мюнхенски гробищен парк за коли Огледах и няколко частни обяви...и там нее по-добре работата,така че Keep searching
          Ами аз ти казах да не си губиш времето ,защото онзи ден ги проверих...

Дано скоро да намериш желаната кола
          Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
          Lancia Ypsilon '02

Comment

Рано или късно ще стигнеш до извода, че трябва да се насочиш към директен внос.
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

• Пфф аз кола си намерих ма ми е с 1к лева над бюджета иначе е точно каквото искам и сега мисля варианти,ако ли нее тази ще се ходи до германия... хем една разходка,хем гости на един авер,хем за колица да пообиколя и поне да я зема Натюр както си е и да е с Тюф,че аман от коли на по 150к км дето са им протрити до скъсване воланите

Comment

• И най-добре ще направиш. Но забрави за 159 в добро състояние под 5000 евро.

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                  И най-добре ще направиш. Но забрави за 159 в добро състояние под 5000 евро.
                  Под 8 евро дори......
                  Моята е продадох за толкова,без обяви,без пазарлъци и т.н. мочето дойде и я отнесе мръсна от гаража.
                  Колата е виждам всеки ден,с момчето сме приятели и е изключително доволен от покупката.
                  Alfa romeo GTVex
                  Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                  Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                  Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Пфф аз кола си намерих ма ми е с 1к лева над бюджета иначе е точно каквото искам и сега мисля варианти,ако ли нее тази ще се ходи до германия... хем една разходка,хем гости на един авер,хем за колица да пообиколя и поне да я зема Натюр както си е и да е с Тюф,че аман от коли на по 150к км дето са им протрити до скъсване воланите
                    Сега остава да кажеш и че не е алфа и заключваме темата
                    Lancia Ypsilon '02

Comment

• Харесал съм няколко алфи и едно ауди ма сичко ми е над бюджета,че ся търся няко йда си дари бъбрека за да го продам
                      П.С. Определено искам 159 ма на нашия пазар си е като черно ТОТО да намериш читава,а не ми се вкарва в филми на сляпо

Comment

• Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                        Под 8 евро дори......
                        Моята е продадох за толкова,без обяви,без пазарлъци и т.н. мочето дойде и я отнесе мръсна от гаража.
                        Колата е виждам всеки ден,с момчето сме приятели и е изключително доволен от покупката.
                        Между 5 и 6 000 евро вървят от 2006-2007 на около 200 000 км. Но поне виждаш какво купуваш. За по-нова кола или на по-малко километри трябва да се бръкнеш още.
                        Иначе ти можеш да се радваш, че си намерил човек, който знае какво търси и какво купува. Иначе щеше да се наслушаш на форумни специалисти, според които трябва да дадеш колата си за половин цена.

Comment

Харесал съм няколко алфи и едно ауди ма сичко ми е над бюджета,че ся търся няко йда си дари бъбрека за да го продам
                          П.С. Определено искам 159 ма на нашия пазар си е като черно ТОТО да намериш читава,а не ми се вкарва в филми на сляпо
                          Сърцето казва Алфа, разума казва Не...позната история

Дано намериш твоята кола скоро
                          Lancia Ypsilon '02

Comment

• Дано наистина че ся сън не ме хваща, хиляда мисли в главата и хиляди мераци , но поне имам какво да карам докато търся кола- едно старо Wv polo 1.3 на газ дето е баси дрънгела,но пък за 15лева газ минавам по 170 км смесен разход което си е баси евтенийката и не мисял поне с какв ода се движа и най-вече не съм в преразход

Comment

Дано наистина че ся сън не ме хваща, хиляда мисли в главата и хиляди мераци , но поне имам какво да карам докато търся кола- едно старо Wv polo 1.3 на газ дето е баси дрънгела,но пък за 15лева газ минавам по 170 км смесен разход което си е баси евтенийката и не мисял поне с какв ода се движа и най-вече не съм в преразход
                              Ще има да го търсиш това Поло
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• само разхода му,стана няколко дни чакам да му свърши газта и още се движи

Comment

Working...
                                X